Kamionmentés!

 

 

 

A VON-TRUCK KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 72,7 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Programon belül meghirdetett „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A GOP-2.1.1-12/B-2013-0494 azonosítószámú projekt keretén belül közel 182 millió forintos összköltségvetést elérő fejlesztés valósul meg a vállalkozás két telephelyén Szalántán és Győrben. A pályázati forrás segítségével a VON-TRUCK Kft-nek lehetősége nyílik a műszaki és információs-technológia fejlődésre, hozzájárulva ezzel szolgáltatási körének bővítéséhez.

 

A projekt keretén belül többek között a győri telephely csarnoképületének megújítása, a szalántai telephely hőszigetelése valósul meg, gépbeszerzések történnek, valamint lehetőség nyílik a main-car info-Matrix integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. A rendszer bevezetéséhez a hardverpark fejlesztése is szükségessé vált, melyhez szintén igényelt támogatást a VON-TRUCK Kft.

A projekt hosszú távú célja a VON-TRUCK Kft. szolgáltatásainak hatékonyabbá tétele, a színvonal emelése, továbbá egy komplex szolgáltatási paletta elérése. A pályázat hozzájárul továbbá a vállalkozás hosszú távú működéséhez, piaci pozíciójának erősítéséhez.

 

 

Cikk címe:GOP-2.1.1-12/B-2013-0494