Kamionmentés!

 

 

 

 

 

Európai Uniós támogatásból telephely-fejlesztési projekt valósult meg a VON-TRUCK Kft.-nél.

2013/12/03

A VON-TRUCK Kft. közel 94 millió forint uniós támogatást nyert a Telephely-fejlesztés tárgyú (DDOP-1.1.1/D-11) pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében. A 187 millió forintos összköltségvetést meghaladó fejlesztésből infrastrukturális fejlesztés (építés, bővítés, korszerűsítés), valamint gépbeszerzés valósult meg.

 

A VON-TRUCK Kft. 2000-ben alakult, a cég tevékenysége a nagyhaszongépjárművekkel kapcsolatos szerviz és javítási szolgáltatások nyújtása. Ezzel kapcsolatos tevékenységek folyamatosan bővültek az elmúlt időben. Ez folytatódott a mostani telephely-fejlesztési projekt keretében is.

A cég a telephelyének fejlesztése a DDOP-1.1.1/D-11-2011-0049 azonosítószámú projekt segítségével valósult meg 2012.07.23-2013.11.04. között.

A VON-TRUCK Kft. a következő fejlesztéseket valósította meg mostanában lezárult projektjében:

  • Javító csarnok bővítése, ahol helyet kapott egy karosszériajavító-vizsgáló állomás, több kisraktár és egy korszerű kamionmosó is. Ezen felszereltséggel a VON-TRUCK Kft. egy, a régióban eddig hiányzó szolgáltatást tud nyújtani.
  • A teljes telephely területén szilárd burkolat került kialakításra.
  • A kamionmosó gépészeti részeként egy korszerű, telepített mosóberendezés került beszerzésre.

A projekt eredményeként a beruházáson felül létszámbővítés is történt, így a megnövekedett állománnyal a szolgáltatási kör bővülése következtében emelkedő megbízásokat a vállalkozás hatékonyan és magas színvonalon képes ellátni.